Ontdek onze laadpassen

De Blue Corner-laadpas geeft toegang tot alle Blue Corner-laadpunten, maar ook tot alle andere publieke laadpunten in heel Europa. 

Blue Corner heeft akkoorden met de belangrijkste spelers op de Europese laadpalenmarkt. Dankzij deze interoperabiliteit beschikt Blue Corner over een groot laadnetwerk en kan je als Blue Corner-klant je EV opladen aan alle laadpunten van andere merken.

Blue Corner zorgt ervoor dat jij overal in Europa je EV kan opladen met de Blue Corner-laadpas. Ontdek op de kaart waar de laadpalen zich precies situeren, zodat je nauwgezet je route kunt uitstippelen en nergens zonder stroom komt te zitten.

Alle prijzen zijn incl. btw

Blue Corner Charger

Abonnementstype Abonnement(Jaarlijkse kost) AC DC
Starter € - € 0.58/kWh € 0.74/kWh
Fan € 59 € 0.54/kWh € 0.65/kWh
Addict € 129 € 0.53/kWh € 0.62/kWh
Rotatietarief*(p/Minuut) € 0.03 € 0.25

*Rotatietarief : Het tarief dat je betaalt aan Blue Corner laadpunten eens jouw auto is volgeladen maar de laadsessie nog niet is afgebroken. Op deze manier hopen we je te stimuleren de publieke lader vrij te maken voor de volgende bestuurder. Het rotatietarief wordt enkel aangerekend tussen 08:00 en 20:00.

Alle prijzen zijn incl. btw

Andere Charger Operators

AC DC
Alle abonnementen € 0.64/kWh € 0.79/kWh
Transactiekost**(p/laadsessie) € 0.50 € 0.50

**Transactietarief : Een eenmalige kost per laadsessie aan een lader van een andere operator.

Een laadpas vraag je heel gemakkelijk aan via EVA, jouw nieuwe EV assistant.

Bekijk hier hoe je een laadpas aanvraagt en activeert!

EVA biedt oneindig veel mogelijkheden en inzichten rond het gebruik en verbruik van jouw elektrische wagen. De nieuwe EV assistant is de ideale partner om elektrisch rijden nog veiliger, makkelijker en toegankelijker te maken.

Je kunt de laadpas direct activeren en koppelen aan het gewenste abonnement. Meer weten over het bestellen en activeren van je laadpas?

Ga naar onze support pagina.

Overal in Europa opladen dankzij Bluecorner

Zorgeloos rijden met je elektrische auto, voor je werk of privé? Reken op Blue Corner! Wij zorgen ervoor dat elektrisch rijden vanaf nu vlot, efficiënt én bijzonder makkelijk verloopt.

Zo groeit ons Europese netwerk van laadpalen razendsnel, onder meer door de sterke partnerships met toonaangevende bedrijven.

Er is altijd wel een Blue Corner-oplaadpunt in jouw buurt!

Je merkt het: ons netwerk is bijzonder uitgebreid en toegankelijk. Met je laadpas kan je dus overal terecht.
Zo ben je steeds zorgeloos op weg! Waar ook in Europa zorgen wij voor de mogelijkheid om je elektrische wagen te laden. Hou je laadpas alvast in de aanslag.