Je wagen snel opladen, altijd en overal

Het ideale product

Blue Corner heeft een ruim aanbod aan laadpalen voor uiteenlopende toepassingen met talloze extra mogelijkheden.

Laadpaal voor thuis en/of voor op je bedrijf.

Installatie

Blue Corner biedt complete technische ondersteuning, ook bieden we steeds de gepaste oplossing aan.

Diensten

In ons uitgebreide aanbod vind je altijd een geschikte totaaloplossing voor jou of je bedrijf.

Ontdek onze slimme laadpalen voor thuis

Wanneer je wagen voor de deur of in de garage staat, wil je hem natuurlijk opladen. Maak dus kennis met de totaaloplossing van Blue Corner om slim thuis op te laden! Daar horen onder meer een abonnement op maat, handige tools én je eigen laadpaal bij.

Laadpaal thuis installeren

Wil je je eigen laadpaal thuis? Dan verzorgen wij de installatie. We houden rekening met de ruimte die je hebt en zorgen voor een oplossing op maat. Ook achteraf kan je bij Blue Corner terecht voor onderhoud en after service.

Hou het overzicht met Connect@Home

Dankzij Connect@Home heb je een eigen portaal waarmee je rechtstreeks kunt inpluggen op jouw laadpunt thuis. Zo zie je in één oogopslag hoe je laadsessie opschiet, hoeveel je al hebt opgeladen in een bepaalde periode en meer.

Verreken je laadsessies thuis aan je werkgever

De Blue Corner thuislaadpunten meten je verbruik bij het opladen thuis. Hierdoor kan de verrekening van de laadsessies automatisch gebeuren, ook naar jouw werkgever of vennootschap. Vraag naar de verschillende mogelijkheden via onze adviseurs.

Snelle en eenvoudige terugbetaling

Ontdek de mogelijkheden van onze terugbetalingsdiensten en ICT ondersteuning. kies voor slim verbruiksbeheer om efficiënter, veiliger en sneller te laden.